Afaceri Idei de afaceri

O afacere cu care este greu sa dai faliment: usi de casa pentru exterior (dublate)

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Zilele trecute cautam o usa pentru casa. Una dublata (cred ca asa se numeste), dar nu orice fel de usa. Ma interesa o usa care sa arate modern, masiva si evident cu puncte forte pe partea de antiefractie. Daca este „smart” si mai bine. Buget maxim: 1.000 euro. Cautand am gasit pe online cateva modele urate, invechite. Printre revanzatori, vreo 2 producatori de usi, pe care trebuie sa le configurezi pentru a afla pretul.

A trecut aproape o luna de cand acest articol a fost un simplu draft, deoarece am vrut sa mai astept eventuale oferte de la producatori. Pana acum nimic. Motiv pentru care sunt nevoit sa merg direct in depozitele mari si sa sper ca o sa gasesc modelul pe care mi-l doresc. Desi nu cred, avand in vedere ca ce imi trebuie costa mult si se face pe comanda.

Pentru cei care doresc o afacere serioasa, acest subiect ar trebui sa fie tratat cu mare interes. Foarte multi romani se muta de la apartament la casa. Orice casa are nevoie de o usa. Majoritatea doresc usi duble la casa, mari si cu aspect cat mai frumos / modern.

Lasati un comentariu

Your email address will not be published.

S-ar putea sa va intereseze:

shares