Afaceri Bani & Economie

Atelierul de Bucatarii condus de Marian Mirea se dezvolta constant

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Marian Mirea detine Atelierdebucatarii.ro si pagina de facebook unde tot mai multi romani prezinta interes pentru mobila de bucatarie la comanda. Este clar ca ne place sa gatim si ca prezentam un interes tot mai mare pentru domeniul culinar. Dovada sunt rating-urile emisiunilor de cooking din Romania. „Atelierul de bucatarii” este un proiect concentrat in special pe calitate si pe noutate in domeniul bucatariilor. Relatia cu clientii este foarte importanta, avand in vedere ca discutam de bucatarii care pot costa in jur de 1.000 euro sau unele chiar pot costa chiar si peste 20.000 euro. Si cum este foarte greu sa gasesti o mobila de bucatarie deja realizata care sa se potriveasca in casa ta, cel mai probabil o sa apelezi la un atelier cu mobila pe comanda.

Unde ii gasiti pe cei de la Atelierul de Bucatarii

Showroom-urile sunt prezente in bulevardul Ghencea (Bucuresti), Baneasa si Craiova

Showroom Bulevardul Ghencea nr.126/132, incinta Home Design Mall 

Showroom Baneasa, Soseaua Bucuresti Ploiesti nr.30/34

Showroom Craiova, incinta Auchan Craiovita

Cum alegi bucataria perfecta?

In primul rand recomandarea ar fi sa va uitati in portofoliul celor de la Atelierul de bucatarii si sa vedeti ce mobila au mai realizat. O mica parte din proiecte sunt publice, altele nu. Este foarte important sa luati legatura cu un reprezentant pe vanzari sau sa vizitati un showroom pentru a vedea modelele expuse. Trebuie sa atingeti materialele, sa deschideti sertarele pentru a vedea calitatea oferita si diferenta fata de alte bucatarii de pe piata. Conteaza foarte mult si stilul casei, culorile, gresia si alte elemente de design care influenteaza mobila de bucatarie. Din fericire aveti parte de suport profesionist si consilieri de vanzari care va pot ajuta cu alegerea potrivita.

Strategie pe viitor

Relatia cu clientii ramane o prioritate, in stransa legatura cu comunicarea si activitatea online / offline. Raportul calitate-pret mentine „Atelierul de Bucatarii” printre primele locuri cu cei mai buni producatori de mobila de bucatarie din tara.

Lasati un comentariu

Your email address will not be published.

S-ar putea sa va intereseze:

shares