Distribuie si prietenilor tai!

Sa gasesti un partener serios poate fi cea mai grea misiune. Un partener intr-o afacere inseamna un om pe care te poti baza. Cineva care te poate servi chiar si atunci cand este zi libera, indiferent de ora. In orice afacere pot sa apara urgente si sa ai nevoie de cineva care sa te ajute si sa-ti faca mici favoruri. Cum ar fi sa livreze coletul la 18.00, desi programul se termina la 17.00 (in caz ca este ceva urgent) . Un partener de incredere iti raspunde la ora 20.30 daca insisti, desi il deranjezi din timpul liber pe care ar trebui sa il acorde familiei.

Din pacate, avem tot mai putini oameni devotati 100% si care inteleg ca mediul de afaceri este unul complicat si care iti consuma inclusiv timpul liber.


Si totusi, cum gasesti partenerul perfect?

Prin recomandari. Aceasta este singura metoda buna de a contracta oameni pe care te poti baza. Oricine cunoaste pe cineva, indiferent ca vorbim despre agentia web care iti poate face un site bun de prezentare, curierul care iti livreaza coletele, firma it sau chiar firma de contabilitate.