Afaceri Idei de afaceri Investitii

Daca vrei sa-ti faci un magazin online si n-ai idee in ce domeniu sa investesti

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Iata cateva recomandari daca tot vrei sa iti construiesti un magazin online dar nu stii in ce domeniu sa activezi:

  1. Uita de magazinele online de haine. De ce? Foarte simplu: sunt prea mult. Exagerat de multe. Defapt, in fiecare zi cineva se gandeste sa isi construiasca un magazin online cu haine. Unii care n-au mai avut contact cu acest domeniu, altii care sunt implicati deja in comertul offline cu haine, ba chiar bunicutele care croseteaza si au vazut pe retelele de socializare ca se pot vinde haine relativ usor.
  2. Uita si de incaltaminte. Pentru ca la fel sunt prea multe magazine online si pentru ca nu vei reusi niciodata sa te lupti cu firmele mari, care au investit in seo si publicitate in ultimii 10 ani. Sa mai pomenesc ca foarte multi clienti prefera sa mearga in magazin sa probeze incaltamintea, inainte de a plati 20% din salariul lunar pe o pereche de pantofi sport.

Idei bune: parfumuri (daca ai posibilitatea de a face import de produse pe care nu le regasesti pe piata), materiale textile pe care le folosesc designerii / casele de moda etc, obiecte unice (arta / decoratiuni etc), obiecte pentru casa, accesorii pentru femei.

Orice idee trebuie sa fie originala si sa va puneti neaparat amprenta in afacerea online. Daca aduceti pe piata ceva nou si va ocupati de publicitate, atunci s-ar putea sa aveti succes.

Lasati un comentariu

Your email address will not be published.

S-ar putea sa va intereseze:

shares