Idei de afaceri Imobiliare Investitii

De ce nu cred ca apartamentele de inchiriat sunt in continuare o investitie buna

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Exista cazuri in care apartamentele de inchiriat pot fi singura solutie stabila si usoara de a avea un venit la batranete. De exemplu, navigatorii sunt o clasa muncitoare ce nu au timp sa isi dezvolte alte afaceri in tara, deoarece nu le pot controla. Efectiv sunt plecati foarte mult din tara, motiv pentru care decid sa investeasca in a achizitiona apartamente de inchiriat. Constanta, Bucuresti, Brasov sunt doar 3 orase in care navigatorii (poate printre putinii angajati care dispun de banii necesari pentru a cumpara apartamente in scopul inchirierii, fara a apela la un credit bancar) cumpara apartamente / garsoniere.

De ce nu cred ca este o investitie buna pe termen lung

Consider ca oamenii s-au saturat de locuit in apartamentele mici, inghesuite, cu galagia de rigoare pe care ti-o ofera vecinii, cu lipsa locurilor de parcare si cu aerul poluat de oras. S-au construit in afara oraselor cartiere intregi de case, iar cei care muncesc la oras nu se mai feresc de drumul de maxim 15 minute. Un alt factor important este tendinta tinerilor de a pleca din tara si a munci in tari mai dezvoltate. Alt factor ar fi scaderea natalitatii si micsorarea populatiei. In acelasi timp, dezvoltatorii imobiliari construiesc masiv, fara sa tina cont de factorii prezentati mai sus. Sa blochezi 60.000 euro intr-un apartament cu gandul ca vei profita de o chirie de 200 euro / luna mi se pare momentan un mare risc. In cazul in care doresti sa cumperi un apartament pentru a locui tu in el pe termen lung, atunci investitia merita, decat sa stai cu chirie in alta parte.

1 Comentariu
  1. Madalin Serban 3 luni ago
    Reply

    Aveti dreptate doar ca in realitate nimic nu mai este sigur. Si sa tii banii la banca nu cred ca este o idee buna pentru ca se devalorizeaza mereu si nu primesti mare lucru. Orice investitie prezinta riscuri. Eu unul m-as risca cu doua apartamente intr-un oras mare cum ar fi Cluj-Napoca sau Bucuresti

Lasati un comentariu

Your email address will not be published.

S-ar putea sa va intereseze:

shares