Moneyra.ro este un proiect personal dezvoltat pe 24 Noiembrie 2018 din dorinta de a impartasi idei de afaceri, experienta proprie in aceasta lume a afacerilor. Am acumulat o experienta de 10 ani in mediul online, m-am maturizat, perfectionat. Am avut contact cu mii de clienti in prestarile de servicii, 3 societati infiintate si care functioneaza pe plus, proiecte offline, colaborari cu diferiti parteneri din domenii diferite.

Unde tinteste proiectul Moneyra

Articolele publicate nu sunt intr-un stil ziaristic, contin pareri personale. La un moment-dat, exista posibilitatea sa mai angajez o persoana cu experienta in domeniul acesta, insa de acest lucru nu sunt foarte sigur. Momentan, zilnic veti avea continut unic si nou pe care il puteti citi, distribui, aprecia. Moneyra nu se vrea a fi un proiect fara greseli, impecabil. Exista posibilitatea ca anumite articole sa fie gresite sau cu pareri contradictorii.

Doresc prin Moneyra sa ajut cat mai multi romani dornici de a face bani, de dezvoltare constanta si succes. Imi doresc o Romanie mai buna si corecta, un viitor mai bun pentru acest popor minunat.

Pagina o sa fie actualizata cu noi informatii, atunci cand este cazul.

Cu stima, G.G, proprietar si scriitor la Moneyra.