Editorial

Geamurile termopan bune costa, de cine sa te feresti

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Atunci cand iti faci o casa, geamurile termopan reprezinta o investitie destul de mare. Pentru o casa p+1, geamurile termopan bune te pot ajunge chiar si la 6.000 euro. Depinde foarte multe de numarul de geamuri, dimensiunea lor, numarul de camere si foi de sticla. Calitatea profilului conteaza si ea foarte mult. Nimeni nu isi doreste o casa intunecata, motiv pentru care majoritatea caselor noi au geamuri mari.

Cum gasesti geamurile perfecte

In primul rand recomandarea ar fi sa contactati primele 5 firme mari din orasul in care locuiti. Chemati un reprezentant ca sa va faca masuratori si apoi trimiteti oferta la ceilalti 4 furnizori pentru o estimare de pret. Este normal sa vedeti cat costa si in alta parte. Noi am primit o oferta de pret cu 1.500 euro mai ieftina fata de alt furnizor. Aceleasi caracteristici, aceeasi calitate. Avand in vedere ca sunt multe alte cheltuieli cu casa, 1.500 euro sunt bani care pot fi investiti in instalatia electrica sau sanitara.

Ai grija la cei care iti vin in santier cu oferte de pret. Unii au comisioane foarte mari si preturi exagerate. Nu toti, dar am intalnit si cazuri cand preturile lor erau cu 20% mai mari fata de fabrica.

Lasati un comentariu

Your email address will not be published.

S-ar putea sa va intereseze:

shares