Distribuie si prietenilor tai!

Milioane de euro au fost stransi la nivel national in perioada Sarbatorilor de iarna. Campanii umanitare, strangeri de fonduri pentru persoane ce au nevoie de transplant. Ajutoare pentru casele de copii din toata Romania. Felicitari posturilor de televiziune pentru implicare dar mai ales oamenilor care au decis ca trebuie sa ajute aproapele. 

Si anul acesta observam o implicare din partea autoritatilor si a oamenilor care doresc sa ajute.

Retelele de socializare reusesc sa adune sume uriase cu care sunt salvate vietile a multor romani. Oamenii sunt mai dornici de a ajuta, fiecare cu ce poate. S-au strans tone de alimente si imbracaminte pentru familiile defavorizate. O parte din cei care traiesc cu incertitudinea zilei de maine au primit fonduri pentru transplat sau alte interventii chirurgicale dificile. Acest lucru demonstreaza ca suntem un popor cu suflet mare si ca tinem la aproapele nostru, chiar daca de multe ori uitam de suferinta altora.

Felicitam pe aceasta cale marile companii care s-au implicat anul acesta in campanii umanitare. In acelasi timp, felicitam familiile care au donat oricat de putin, pentru a ajuta altii mai putin norocosi.

campanii umanitare de sarbatori