Afaceri Bani & Economie

Injectiile cu steroizi, probleme de santate pentru culturisti, profit pentru vanzatori

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Nu este un secret ca in fiecare sala de forta exista culturisti care folosesc sau au folosit steroizi pentru imbunatatirea performantelor. Cei care vand steroizi se bucura de un profit urias, desi in Romania exista o lista lunga de substante interzise la comercializare. Site-urile care vand steroizi sunt ilegale sau se afla la limita ilegalitati. Pentru a scapa de pedepse, comerciantii vand steroizii sub diferite nume, nu au date de contact vizibile sau au firme infiintate in tari unde substantele periculoase nu sunt interzise.

magazin online cu steroizi

Acesta este un mesaj arogant pe care il regasim pe pagina de contact a unui magazin online din Romania. Fara date de contact, un simplu formular prin care clientii pot trimite un mesaj.

Autoritatile inchid magazine online, dar apar altele

Toate magazinele online cu steroizi sunt luate in vizor de autoritati,  care incearca sa le suspenda cat mai repede in cazul in care constata o infractiune. Multe substante nu sunt analizate foarte mult si nu se cunoaste exact pericolul la care este supus consumatorul.  Pentru ca discutam de o afacere care aduce lunar mii de euro, comerciantii investesc in magazinele online fara sa stea pe ganduri.

Steroizii erau vanduti la negru, in salile de culturism. Probabil ca inca se mai practica aceasta activitate. In trecut, cand magazinele online nu erau la moda, steroizii injectabili erau vanduti prin salile de culturism, de catre sportivii cu relatii si cunostinte in acest domeniu. Cand apareau problemele de sanatate (de obicei in maxim 1 an), culturistii frecventau medicii de familie. Unii au inteles la ce se supun si au renuntat la consumul steroizilor. Din nefericire, au fost si cazuri celebre cu culturisti care au decedat din cauza steroizilor.

Efectele secundare sunt atat de grave incat semnalam aceasta problema autoritatilor si speram ca vor acorda mai multa atentie.

S-ar putea sa va intereseze:

shares