Distribuie si prietenilor tai!

Pentru ca brazii mari (peste 2 m inaltime) costa destul de mult pentru bugetul romanilor, unele lanturi de magazine si supermarket-uri au regandit strategia. Anul acesta putem observa ca avem la dispozitie brazi mai mici, majoritatea la 1m sau 1.5m. 

Brazii mici costa mai putin si sunt mai usor de transportat

Pentru ca majoritatea familiilor locuiesc in apartament, iar liftul nu ajuta la caratul brazilor, un brad mic este o solutie mai buna. Pretul brazilor porneste de la 60 lei si ajunge la 120 lei, in functie de dimensiune, specie. Unii cumpara bradul in ziua Craciunului sau cu o zi inainte, cand preturile sunt si cu 50% mai mici. Se practica mai ales in pietele din marile orase, unde vin vanzatori din toata tara.

brad de craciun in supermarket la pret mai bun

Urmariti promotiile marilor magazine. Unii ofera un voucher cu 50% din valoarea pretului de vanzare, in cazul in care reveniti dupa Craciun si returnati bradul. In felul acesta le acordati brazilor o sansa de a fi procesati si folositi ca rumegus sau ingrasamant, in loc de ajunga la gunoi, printre resturi de banane, cozonaci si alte resturi de la masa festiva.