Imobiliare

Producatorii de tigla metalica trebuie sa ofere si montaj

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Un aspect important pe care nu il inteleg producatorii de tigla metalica este ca trebuie sa ofere si montaj. Contra-cost evident. Dar sa ofere montaj. Am fost abordat de un agent de vanzari al unui producator de prin Baia Mare. Pentru cei care nu stiu, exista peste 10 producatori de tigla metalica cunoscuti in Romania. Competitie mare, profituri frumoase. Insa, pentru profit, ai nevoie de ceva mai mult pentru a convinge clientul sa cumpere de la tine. Degeaba ii oferi un pret bun la produsul finit daca nu ii oferi si o echipa care sa ii monteze si sa garantezi montajul. Cand platesti 3-4.000 euro pentru tigla metalica si accesorii, vrei sa fii sigur ca nu vine un dorel care iti distruge tot.

Nu ai montaj, nu castigi

In marile orase exista depozite de tigla metalica care ofera si montaj. Montajul costa de obicei aproximativ 3.000 lei si dureaza 2-3 zile in functie de suprafata acoperita si numarul de ape.

In acelasi timp, aveti grija cu montajul. Ideal ar fi sa refuzati montajul pe timp ploios sau vant puternic. Pot sa apara accidente, asteriala sa nu fie uscata. Daca puteti, alegeti montajul in zile fara ploi.

Lasati un comentariu

Your email address will not be published.

S-ar putea sa va intereseze:

shares