Afaceri Idei de afaceri

Romanii nefericiti la locul de munca se gandesc la propria afacere, cati dintre ei reusesc

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Un lucru de laudat este interesul romanilor pentru afaceri. Tot mai multi investesc intr-o idee inspirata de afara. Unii fac import, altii sunt concentrati pe prestarile de servicii sau apeleaza la metoda mai usoara, revanzarea produselor. Mediul online ramane principala cale de a face profit pentru cei care nu au alta varianta, cum ar fi deschiderea unui punct de lucru in orasul in care locuiesc.

Avantajul principal in cazul in care deschizi o afacere online este ca nu trebuie sa renunti imediat la locul de munca. In primul pas, exista posibilitatea ca afacerea online sa iti aduca un venit in plus. Ulterior, daca totul functioneaza bine, poti renunta la locul de munca pentru a te dedica afacerii la care te-ai gandit.

Frica de a incepe o afacere noua

Instinctul de conservare ne spune sa nu incepem o afacere noua pentru ca s-ar putea sa dam gres sau s-ar putea sa pierdem banii investiti. Foarte multi tineri incep o afacere cu maxim 500 euro si nu se bazeaza pe stoc propriu. Multi reusesc sa obtina un venit in plus lunar dar putini reusesc sa nu mai fie nevoiti sa munceasca toata viata si sa cladeasca o companie mare. Pentru a avea succes, sunt multe elemente care trebuie luate in considerare. Cum ar fi competitia, evolutia publicului interesat de produsele sau serviciile voastre si alte detalii importante.

Paul D. a inceput un magazin online cu accesorii handmade realizate de sotia lui. Desi a fost un drum greu, acum reusesc sa obtina lunar un salariu minim pe economie, fara sa investeasca foarte mult in publicitate. „Nu este o activitate care sa imi consume mult timp, asadar o pot face in timpul liber fara probleme. Amandoi avem in paralel un loc de munca, deci al 3-lea salariu ne prinde foarte bine”.

S-ar putea sa va intereseze:

shares