Editorial

Techirghiol ne da o lectie despre dezvoltare, un oras in permanenta evolutie

single-image

Distribuie si prietenilor tai!

Techirghiol este un oras mic din Constanta, cu o populatie de aproximativ 7.000 locuitori conform wikipedia. Acesta nu este un articol politic si nici sponsorizat, Moneyra fiind un proiect care nu va sprijini nicioadata vreun partid anume si nici nu va face reclama unui partid din Romania. Trebuia sa precizam acest lucru, pentru ca articolul sa fie inteles cat mai bine, inclusiv de publicul din alte orase ale tarii. 

Sa revenim la Techirghiol si la investitiile constante

Pentru cei care nu stiu, Techirghiol este renumit pentru tratamentele cu namol. Anual vin mii de turisti din toate orasele Romaniei si din alte tari ca Franta, Germania, Spania etc. Turismul medical are un rol important in economia orasului, dar si investitiile constante in imobiliare. Techirghiol este un oras in care „evadeaza” tot mai multi constanteni, dornici de liniste si de aer curat. Cartiere noi se dezvolta constant, cu sprijinul primariei care are un regim mai relaxant si o deschidere catre investitii. Strazile arata bine (desi pe alocuri ar mai putea fi rezolvate gropile), sunt curate si moderne. Locuitorii din acest oras au absolut tot: parc, o mica plaja, teatru, restaurante, magazine etc. Singurul minus ar fi lipsa gazelor, desi primaria anunta ca vor ajunge in curand.

un oras de nota 10, techirghiol
investiti masive

Si totusi, ce este atat de special la Techirghiol

Oamenii. Simplu.. oamenii de nota 10. Daca vei avea ocazia sa stai de vorba cu mai multi oameni din oras, iti vei da seama ca sunt primitori si au o energie calma si pozitiva. Oricat de multe probleme ar avea, locuitorii din Techirghiol sunt deschisi si isi ajuta aproapele. Sigur, exista si mici exceptii, la fel ca in orice loc. Dar, garantam ca marea majoritate sunt demni de laudat.

S-ar putea sa va intereseze:

shares