Distribuie si prietenilor tai!

Afacerile nu mai merg ? Era o vreme cand credeai ca totul o sa fie miere si lapte. Acum esti cazut si crezi ca nu mai exista un viitor. Ai intrat intr-o depresie si nu mai vrei sa auzi de afacerile care odata iti faceau placere si te motivau sa lucrezi 12 ore pe zi. 

Recent a avut loc lupta dintre Tyson Fury si Deontay Wilder.

Tyson Fury a avut in ultimii 2 ani o viata de rockstar. S-a drogat, a fost in depresie, a vrut sa se sinucida, la un pas sa intre cu noul lui Ferrari intr-un cap de pod. Dar, ceva l-a facut sa se opreasca, spunea el. Nu isi mai dorea sa continue viata si nici sportul care l-a facut celebru. La un moment-dat, si-a dat seama singur ca drumul lui este altul si ca trebuie sa revina la viata pe care o avea in trecut. Desi putini ii dadeau o sansa de victorie in lupta cu Wilder, a reusit sa faca un meci egal, probabil cea mai gresita decizie acordata de arbitrii. Tyson Fury este castigator in ochii multora care au vazut meciul de box.

Concluzia este ca se poate si ca puteti oricand sa va redresati. Daca afacerile pe care le faceati odata aveau succes, incercati sa reveniti. Ba chiar mai bine decat o faceati in trecut. Aratati lumii ca orice este posibil si ca nu sunteti slab. Dar, cel mai important, arati-va voua ca puteti si ca sunteti o adevarata putere cand vine vorba de facut bani.

meciul dintre tyson fury si deontay wilder, exemplu pentru antreprenori